Despre noi

Prin asocierea a doi prieteni din copilărie, dl. Ovidiu Moldovan și dl. Dan Perțe, în 21 aprilie 1996 s-a înființat firma SC CORALIA COM SRL.

Bazată pe încredere și respect și cu ajutorul soțiilor, dna. Maria Moldovan, respectiv dna. Alisa Perțe, compania a trecut an de an la creșterea cifrei de afaceri, ajungând la peste 140 de angajați în anul 2015.

MAGAZINE – compania Coralia este astăzi lider în comerțul de retail prin magazine de tip convenience la nivelul municipiului Sighișoara.

Rețeaua Coralia Market numără în prezent șapte magazine de proximitate situate în principalele cartiere ale municipiului Sighișoara și un supermarket în comuna Albești.

DISTRIBUȚIE – în 2011, odată cu deschiderea unui spațiu de depozitare și demararea activității de distribuție în Târgu Mureș și zona limitrofă, a început o creștere dinamică a companiei Coralia.
Cu o zonă de acoperire totală a județului Mureș, și parțial a județelor din vecinătate, am ajuns să colaborăm cu 26 de furnizori, dintre care putem aminti: Perla Harghitei, Coca-Cola, Roshen, Chio, Stella Pack, Ciumbrud, Râureni, Derpan, etc.

SC Coralia Com SRL are ca obiect de activitate:

  • Distribuția de produse alimentare și nealimentare – activitatea se desfăşoară în 2 depozite teritoriale, însumând peste 4000 mp;
  • Vânzări retail prin rețeaua de magazine proprii – Coralia Supermarket – în total 8 magazine de tip supermarket.

Canalele de distribuție atinse:

  • retail;
  • en gros;
  • horeca.

Prin experiența dobândită de-a lungul anilor în domeniul comerțului și a distribuției, dorim să venim în ajutorul afacerii dumneavoastră și să vă ajutăm să realizați obiectivele stabilite, punându-vă la dispoziție o gamă largă de produse și servicii.